Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Ovidiu Toma, reținut de DNA în această seară

ro

18 Nov, 2015 19:36 1327 Marime text
 
Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost reținut, în această seară, de DNA în dosarul privind fapte de corupție în legătură cu obținerea frauduloasă a permiselor de conducere. El a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri într-un dosar în care procurorii au efectuat astăzi mai multe percheziții în județul Teleorman inclusiv la Serviciul Poliției Rutiere și la SPCRPCÎV Teleorman.
 
Procurorul Toma este suspectat că ar fi clasat un dosar pentru ca, în schimb, un nepot al său să obțină permisul de conducere, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Solicitarea de clasare a dosarului ar fi fost făcută de comisarul Dănuț Dobre, șeful Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Teleorman.
 
Conform acelorași surse, după ce Ovidiu Toma a dat soluția de clasare a dosarului, comisarul Dobre a intervenit pe lângă un agent de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Teleorman, pentru ca acesta să-l declare admis la proba practică pe nepotul procurorului. Respectivul candidat a susținut examenul și a obținut permisul de conducere categoria B în luna septembrie a acestui an.




sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii