Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul General dă în judecată Inspecția Judiciară și a cerut anchetarea Adinei Florea

ro

03 Apr, 2019 15:02 1838 Marime text
Procurorul general al României, Augustin Lazăr lansează un nou atac la adresa procurorului care a pus-o sub învinuire pe Laura Codruța Kovesi, informează Antena3.ro. 

După ce Inspecția Judiciară a constatat că Adina Florea nu se face vinovată de publicarea protocolului ilegal semnat de Lazăr și SRI, Augustin Lazăr dă în judecată Inspecția Judiciară. 

Lazăr o bănuiește pe Adina Florea că aceasta ar fi dat documentul, deși nu are probe în acest sens, iar Inspecția Judiciară a clasat această lucrare. Procurorul general dă în judecată Inspecția Judiciară la Curtea de Apel București și solicită instanței să anuleze această soluție. 

Tot Augustin Lazăr este cel care a cerut CSM să sesizeze Inspecția Judiciară în acest caz să o anchete pe Adina Florea pentru că ar fi încălcat codul magistraților. A făcut această anchetă Inspecția Judiciară, însă la final a ajuns la concluzia că nu Adina Florea a greșit și tocmai de aceea a fost clasată acea sesizare. 

Augustin Lazăr merge mai departe în instanță. După ce a contestat la Curtea de Apel această clasare, va merge în judecată pentru a anula acest ordin. 

Antena3.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii