Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:12 17 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme în funcționarea portalului instanțelor de judecată. Din ce cauză a fost blocat în această dimineață

ro

15 Jan, 2018 12:21 834 Marime text
Portalul instanţelor de judecată din România, portal.just.ro, a fost blocat, în această dimineață, ca urmare a lansării de mii de cereri simultan cu ajutorul unor aplicaţii, informează Agerpres.ro. 
 
Potrivit unui mesaj postat de administratorii portalului, o altă cauză a problemelor de funcţionare o reprezintă unele defecte tehnice.
 

"Portalul prezintă probleme de funcţionalitate şi performanţă cu caracter fluctuant. Cauzele acestora sunt în curs de investigare; până la acest moment, am identificat atât un comportament nejudicios din partea unor utilizatori (de ex. lansarea de către un utilizator a sute/mii de cereri simultan, cu ajutorul unor aplicaţii construite în acest scop), cât şi anumite defecte tehnice", se arată în mesajul Direcţiei tehnologia informaţiei din cadrul Ministerului Justiţiei.

 
Conform aceleiaşi surse, în prezent se lucrează pentru remedierea situaţiei, utilizatorii fiind invitaţi să descrie erorile întâlnite prin email la adresa portal-instante@just.ro, pentru a ajuta la procesul de investigare.

Sursa: Agerpres.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii