Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul festival organizat la cetatea Enisala Se dă startul Pro Istoria Fest

ro

21 Jul, 2012 00:07 2398 Marime text

Muzica, teatrul, creaţia se vor îmbina în acest weekend în comuna tulceană tulceană Sarichioi: la poalele cetăţenii Enisala are loc un festival care îşi propune să îmbine distracţia cu educaţia.

„De ce să nu recunoaştem, nu foarte multă lume ştie despre această cetate. De aceea vrem să ne distrăm, dar şi să avem parte de educaţie, să lăsăm în urma câteva ceva pentru cei care ne-au vizitat", a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă Zoli Toth din cadrul trupei Sistem (unul dintre organizatorii Pro Istoria Fest).

 

Peste o sută de persoane sunt implicate în organizarea acestei eveniment care îşi propune să devină o tradiţie în zona cetăţii Enisala.

Pro Istoria Fest este un festival ce îşi propune să pună muzica prezentului în slujba trecutului: atât tulcenii, cât şi turiştii care au ajuns în zonă vor afla mai multe informaţii despre vechea cetate genoveză de lângă lacul Razelm.

 

 http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/GALERIE_FOTO_Primul_festival_organizat_la_cetatea_Enisala-_Se_da_startul_Pro_Istoria_Fest_0_740326125.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii