Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele declarații ale avocatului Daniel Ionașcu după accidentul teribil în care a fost implicat. Ce a declarat despre șoferul tirului implicat în accident

ro

21 Mar, 2018 21:13 1392 Marime text
Avocatul Daniel Ionașcu a oferit primele declaraţii, după accidentul suferit marţi, pe Autostrada A1, la km 32. Mașina a fost distrusă în totalitate, iar avocatul a fost dus in sala de operație, unde medicii au efectuat o intervenție chirurgicală la antebraț, informează RomaniaTV.net. 
  

"Le mulțumesc din toată inima mea celor care s-au gândit la mine, pentru că nu credeam că dintr-un accident care putea fi fatal pentru mine că există o asemenea empatie socială. În genunchi, rugându-l pe Dumnezeu să le dea tot ce e mai bun, le mulțumesc din toată inima mea. Să fiu sincer, nici eu nu știu cum s-a întâmplat, mi-am luat toate măsurile de precauție.

 
Înțelegând că există participanți la trafic care circulă cu o viteză nepermisă pe carosabil, am găsit de cuviință să le încuviințez ambele benzi pentru a nu le sta în cale. M-am trezit cu un tir cu o viteză pe care eu o apreciez la 130 de kilometri pe oră. Nu pot să spun în detaliu ceea ce am simțit. Sunetul acela de fier, de geam spart, de sticlă care vine în păr, de sânge, e ceva absolut îngrozitor", a declarat Daniel Ionașcu, la postul de televiziune Antena 3. 

Avocatul mărturisește că șoferul camionului care l-a lovit a încercat inițial să șteargă urmele de la locul accidentului. "Singura lui grija a fost sa stearga urmele, pentru a crea o alta teorie. Sigur ca am reusit sa ma dau jos si am filmat. Grija lui a fost sa stearga urmele si sa spuna ca i-am taiat calea, iar dupa ce a fost filmat atunci a sunat la 112", a mai spus avocatul.
 
Sursa: RomaniaTV.net. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii