Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul de la Medgidia, Valentin Vrabie intră în PNL

ro

03 May, 2019 15:38 3523 Marime text
Liberalii constănţeni se reunesc luni, 6 mai a.c. în şedinţă de Biroul Permanent Judeţean.
Sunt anunţate decizii politice importante. Potrivit informaţiilor noastre, primarul municipiului Medigdia, Valentin Vrabie urmează să devină membru cu acte în regulă a organizaţiei liberale, fără însă a solicita o funcţie politică la nivelul conducerii formaţiunii pe plan judeţean.
Contestată de unele voci, liberalii au luat decizia să bată palma cu Vrabie, urmare a unei cercetări sociologice, care a relevat faptul că filiala din Medgidia stă extrem de prost la nivelul percepţiei electoratului.
În acest moment, filiala PNL Medgidia nu mai are preşedinte, după ce la sfârşitul lunii aprilie, liderul interimar, Gönül Iusein a demisionat.  Astfel, Valentin Vrabie ar putea prelua organizaţia.
Vă reamintim, actualul edil de la Medgidia a mai cochetat cu PSD, ALDE, cu formaţiunea Monicăi Macovei şi chiar cu Pro România. În ceea ce priveşte PNL, a mai existat în trecut o tentativă de colaborare, însă atunci nu s-a materializat. În prezent, Vrabie este primar independent.
Noua achiziţie a liberalilor urmează să fie prezentată luni, de la ora 18.00 în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul partidului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cătălin Cozma 04 May, 2019 07:24 Sunt consilier local Tortomanu asi dori sa ne cunoaștem daca se poate sa facem o echipă și aici mulțumesc!