Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedinţia Băsescu nu a fost consiliat de Sima, soluţiile acestuia erau nerealiste

ro

13 Oct, 2012 21:53 1319 Marime text
Preşedinţia România anunţă, printr-o comunicat postat pe site, că preşedintele Traian Băsescu nu a fost consoliat în niciun fel de către Cristian Sima.

Referitor la informaţiile vehiculate de presă cu privire la eventuale analize economice trimise preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, de domnul Cristian Sima, Administraţia Prezidenţială face următoarele precizări:

1. Domnul președinte Traian Băsescu nu a primit nicio analiză economică și nu a fost consiliat în niciun fel de către domnul Cristian Sima;

2. Potrivit propriilor declarații, domnul consilier prezidențial Iulian Fota, fosta doamnă consilier prezidențial Alexandra Gătej și fostul ministru al Justiției, domnul Cătălin Predoiu, nu i-au prezentat domnului președinte Traian Băsescu nici verbal, nici în scris materiale (mailuri, analize etc.) pe care le-ar fi primit de la domnul Cristian Sima;

3. Impresia consilierilor prezidențiali a fost că domnul Cristian Sima a propus soluţii nerealiste din punct de vedere al comportamentului unui stat în perioadă de criză, drept pentru care nu le-au prezentat domnului preşedinte Traian Băsescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii