Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:30 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru, îi răspunde deputatului Florin Gheorghe pe tema presupusei fraudări a alegerilor de sâmbătă

ro

25 Mar, 2013 14:27 1096 Marime text
Senatorul Gigi Chiru, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, îi răspunde deputatului Florin Gheorghe, prin intermediul unui comunicat de presă, pe tema presupusei fraudări a alegerilor de sâmbătă, de la Convenţia Naţională a PDL. Redăm, mai jos, comunicatul integral:
„Organizaţia Judeţeană PDL Constanţa se delimitează de acuzaţiile grave făcute de parlamentarul Florin Gheorghe referitoare la fraudarea alegerilor de sâmbătă, 23 martie 2013. Îi solicităm deputatului Gheorghe să aducă dovezi care să îi susţină afirmaţiile, nu să prezinte doar metodele de lucru ale bişniţarilor, cu care pare suspect de familiarizat. În cazul în care nu va prezenta dovezile fraudării alegerilor şi nu va proba acuzaţiile care aduc atingere imaginii PDL, atitudinea şi declaraţiile lui Florin Gheorghe vor fi analizate în forul de conducere al partidului.
«Atitudinea lui Florin Gheorghe mă nedumereşte pentru că a candidat la alegerile parlamentare alături de echipa pe care acum o contestă, alături de oameni care au pus, în anumite momente, mai mult suflet pentru obţinerea unui rezultat bun decât însuşi candidatul Gheorghe. Faptul că Elena Udrea a pierdut alegerile pentru funcţia de preşedinte al PDL nu reprezintă un motiv serios pentru susţinătorii dumneaei să înceapă un atac dur la imaginea Partidului Democrat Liberal, decât dacă aceştia nu îşi doresc să ducă o luptă serioasă cu USL şi consideră că adevăraţii lor adversari se află în interiorul partidului şi nu în afara lui. Însă, dacă anumite orgolii sau poate chiar ordine din partea unor persoane rău intenţionate, sunt mai presus decât interesul şi imaginea PDL, atunci Florin Gheorghe trebuie să îşi susţină şi să aducă probe care să îi explice şi să îi dovedească afirmaţiile. Astfel, este normal şi firesc să-şi prezinte public scuzele faţa de colegii din PDL.  Până la urmă, partidul funcţionează în baza unui statut pe care orice membru, cu sau fără funcţie, trebuie să-l respecte», a declarat Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian hodrea cluj napoca 08 Dec, 2013 18:18 rusine dl chiru pt punctul de vedere de la realitatea tv din 08 12 2013 cum ca un parlamemn cheltuieste putin.comrarativ cu ce?VA INTELEG sunteti concitadin cu MAZARE SI NICUSOR CONSTANTINESCU. dar cei cu 490 ron somaj dupa 40 ani munca sau 350 ron pt agricultori .v/am votat sunte/ti niste ...chiar daca sunte/ti 588