Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Iohannis a ajuns la Bruxelles, pentru prima şedinţă a Consiliului European din mandat

ro

11 Feb, 2015 14:44 922 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, astăzi, la Bruxelles, pentru Consiliul European care se va desfăşura, joi, începând cu ora 14.00 (ora României), pe agendă aflându-se subiecte importante precum lupta împotriva terorismului şi evoluţiile din Ucraina, informează Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Bruxelles, astăzi, după prima vizită oficială pe care a efectuat-o în mandatul său, la Paris, unde a avut întâlniri cu preşedintele Francois Hollande, cu premierul Manuel Valls, preşedintele Senatului Republicii Franceze, Gerard Larcher şi preşedintele Adunării Naţionale, Claude Bartolone, relatează Mediafax.

Şeful statului a avut de asemenea ocazia de a participa, la sediul Ambasadei române de la Paris, la prima întâlnire cu membrii comunităţii românilor din diaspora franceză, unde a susţinut un discurs şi a făcut fotografii şi a semnat autografe.

Mâine, preşedintele Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European. Potrivit site-ului Consiliului, în cadrul reuniunii informale care va avea loc la Bruxelles, pe 12 februarie, liderii UE urmează să discute despre lupta UE împotriva terorismului în urma atacurilor de la Paris.



Sursa: Mediafax
Sursa foto: wall-street.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii