Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presedintele CJC, Marius Horia Țuțuianu - „Sunt convins că vom reuși să transmitem generațiilor viitoare respect față de eroii naționali“

ro

01 Dec, 2017 09:36 2771 Marime text
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, va participa, cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale, la manifestarile organizate la Arcul de Triumf din Bucuresti.

Marius Horia Tutuianu va fi prezent la parada militara, dar si la evenimentele organizate de Ziua Nationala. 

Romanii sarbatoresc la data de 1 decembrie 2017 implinirea a 99 de ani de la Unirea principatelor Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Aceasta zi de 1 decembrie are o însemnatate deosebita pentru romani si a fost declarată Zi Nationala in anul 1990.  

“Ziua de 1 decembrie este o zi plina de semnificatie pentru noi, romanii! Este momentul in care romanii si-au castigat independenta prin lupta. Unirea din 1918 reprezinta momentul cel mai important al poporului nostru pentru ca este momentul reunirii tuturor romanilor in acelasi stat. Avem datoria morala sa nu uitam niciodata sacrificiile facute de inaintasi. In acelasi timp, sunt convins ca vom reusi sa transmitem generatiilor viitoare respect fata de eroii nationali”, a subliniat presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu.

Presedintele Consiliului Judetean, Marius Horia Tutuianu, transmite tuturor constantenilor La multi ani, constanteni! La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii