Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:01 24 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul ia parte azi la prima reuniune a grupului de lucru pe sănătate

ro

09 May, 2016 08:35 655 Marime text
Premierul Dacian Cioloș participă astăzi la prima reuniune a grupului de lucru pe sănătate. Sâmbătă, într-o declarație de presă susținută la Palatul Victoria, prim-ministrul anunța că va avea o discuție mai amplă cu un grup de experți.
 

"Intenționez de altfel ca în cursul zilei de luni să organizez o întâlnire cu un grup de experți, de specialiști provenind din sistemul de sănătate, dar și din afara sistemului, dar care cunosc sistemul, pentru a avea o discuție mai amplă legat de măsurile pe care le putem lua pentru a îmbunătăți situația în sistem și mai ales pentru a recâștiga încrederea cetățenilor, a pacienților în sistemul de sănătate din România. Așa cum am mai declarat deja, sănătatea devine o prioritate pentru mine pentru următoarele luni de mandat și vom căuta toate măsurile pe care le putem lua pe termen scurt și pe termen mediu, deci în următoarele luni, pentru a ameliora situația în acest sector", a afirmat Cioloș.

Atât premierul Dacian Cioloş, cât şi ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimeş-Cadariu, încearcă să dreagă busuiocul după explodarea "bombei" dezinfectanţilor. Mai mult, ministrul Cadariu a şi făcut nişte declaraţii mai puţin profesioniste, prin care încerca să minimalizeze problema acestor dezinfectanţi, declaraţii ce au stârnit valuri de reacţii. Suntem curioşi cu se va întâmpla în urma acestei reuniuni. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii