Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:01 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Dacian Cioloș apare în Wikileaks

ro

23 Jul, 2016 09:48 854 Marime text
Cu două zile înainte de Convenția Partidului Democrat, site-ul de dezvăluiri WikiLeaks a făcut publice, ieri, în jur de 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, informează DPA.

Conform sursei citate, unele e-mailuri detaliază cum donatorii primesc ca recompense acces la petreceri și bilete gratuite la diferite evenimente.
 
România este menționată în nouă astfel de mailuri, acestea putând fi consultate aici. Un mail se referă la vizita premierul Dacian Cioloş în America, precum şi la întâlnirea pe care acesta a avut-o cu vicepreşedintele Joe Biden.
 
„Vicepreşedintele s-a întâlnit astăzi cu prim-ministrul român Dacian Cioloş. Vicepreşedintele a lăudat eforturile premierului Dacian Cioloş de implementare de măsuri necesare pentru guvernare şi sprijinirea statului de drept, precizând că prin continuarea reformelor se va continua dezvoltarea economică şi democratică a României şi parteneriatul economic dintre cele două state. Vicepreşedintele i-a mulţumit lui Cioloş pentru contribuţia României în coaliţia anti-ISIS şi la misiunea NATO din Afghanistan, şi a prezentat condoleanţe pentru decesul a doi militari români pe 7 mai în Afghanistan. Cei doi lideri au căzut de acord asupra importanţei asigurării că aliaţii iau măsuri până la Summitul NATO de la Varşovia să întărească poziţia defensivă şi de descurajare pe flancurile de est şi de sud. Liderii au discutat, de asemenea, importanţa dezvoltării sectorului energetic din România în domeniul securităţii energetice europene şi a subliniat necesitatea de a sprijini şi de a accelera eforturile de reformă ale Republicii Moldova", se arată în email-ul dat publicităţii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii