Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predoiu îl acuză pe Ponta de atac religios la adresa lui Iohannis

ro

03 Aug, 2014 15:38 2026 Marime text
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu i-a adresat, azi, premierului Victor Ponta o scrisoare deschisă, în care îi transmite, "ca de la ortodox la ortodox", că "nu e bine" să-şi facă "temă de campanie din religia unui posibil contracandidat", informează Mediafax.
 
Predoiu îi transmite premierului Ponta o scrisoare deschisă având ca subiect atacurile lansate de acesta recent pe teme religioase şi etnice la adresa lui Klaus Iohannis, precum şi propunerile de miniştri în Guvernul României.
 
Cătălin Predoiu cere în scrisoarea adresată primului-ministru ca acesta să îşi asume "un dialog civilizat între Putere şi Opoziţie" şi "să renunţe la introducerea pe agenda publică a unor teme periculoase, ce pot aduce atingere păcii sociale din ţară".
 
"Ca de la ortodox la ortodox vă spun, domnule prim-ministru, nu-i deloc creştineşte ce faceţi! În plus, ca om de stat ce vă pretindeţi, păşiţi pe un teren periculos, ţintiţi spre o temă sensibilă, atentaţi la o pace socială cu greu dobândită în România în toţi aceşti ani. Gândiţi-vă la România Ortodoxă ca la o Coroană de Aur şi la minorităţile noastre etnice sau religioase ca la nestematele rare care o împodobesc! Nu daţi cu ciocanul ignoranţei şi al urii în aceste nestemate, nu ştirbiţi Coroana, doar pentru că nu înţelegeţi sensul întregului!", se arată în scrisoarea deschisă trimisă de Predoiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii