Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta „Predoiu e contra reducerii TVA”

ro

09 Apr, 2015 11:11 1378 Marime text
 
Premierul Victor Ponta afirmă că prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu este contra măsurii de reducere a TVA anunțată de Guvern în baza unor argumente „ori false ori chiar stupide" și a unui mod de gândire „al pedeliștilor", care în 2010 au crescut taxa pe valoarea adăugată de la 19% la 24% „distrugând economia românească".

„Premierul-fantomă ('to be elected') al PNL-PDL, dl. Cătălin Predoiu, și-a prezentat la un post TV poziția asupra reducerii TVA - el este contra!!! Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide, toți oamenii normali ar considera că este vorba de miopie politică și economică, de invidie că am luat noi această măsură, sau pur și simplu de lipsă de inteligență!", a scris premierul joi pe pagina sa de Facebook.

Ponta adaugă că o altă explicație a atitudinii liderului liberal ar fi aceea că "dl. Predoiu este doar consecvent cu modul de gândire al pedeliștilor, el fiind ministru în Guvernul Boc care în 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugând economia românească - totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP și șpăgilor de la Microsoft!".

„Este bine ca românii să știe că acești oameni nu s-au schimbat deloc - sunt tot cei din 2010, gândesc și procedează la fel, doar nu-și mai zic PDL, ci PNL! Dacă prima dată ne-au fost impuși de Băsescu, acum avem obligația să nu-i lăsăm să distrugă din nou țara cu prostia și hoția care îi caracterizează (și pe care iată nu ne lasă să o uităm!)", a scris premierul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii