Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:24 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Practică de vară la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Un elev de la Şcoala Militară de Subofiţeri Fălticeni se pregăteşte să ajungă jandarm

ro

11 Jun, 2015 09:14 1806 Marime text
 
În perioada, 8 iunie – 17 iulie a.c., un constănţean, elev al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, se pregăteşte să devină jandarm alături de viitorii colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Cristian N. desfăşoară pe durata acestei veri, un stagiu de pregătire ce constă în activităţi practice, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
Timp de şase săptămâni, acesta va fi îndrumat de jandarmi cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi va participa efectiv la misiunile pe linia ordinii şi siguranţei publice, ce revin subunităţii unde a fost repartizat.
Scopul stagiului de practică este de a aprofunda cunoştinţele teoretice obţinute în anul de învăţământ încheiat, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona împreună cu colegii săi, în cadrul dispozitivelor de ordine publică.
La sfârşitul celor şase săptămâni, elevul va fi apreciat în ceea ce priveşte întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii constănţeni. Cristian N. speră ca munca pe care o depune să fie una calitativă şi eficientă iar la sfârşitul anului viitor să fie repartizat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii