Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta s-a întâlnit cu Hagel la Pentagon

ro

12 Feb, 2015 08:00 1603 Marime text
Secretarul american al Apărării Chuck Hagel s-a întâlnit ieri cu premierul român Victor Ponta la Pentagon, conform Mediafax.

Miezul dicuţiilor a fost reprezentat de NATO şi operaţiunile coaliţiei. Totodată, Hagel i-a mulţumit lui Ponta pentru angajamentul Guvernului României de a suplimenta trupele româneşti în misiunea din Afganistan şi pentru susţinerea României faţă de alte activităţi ale coaliţiei şi NATO, a declarat contraamiralul John Kirby, secretarul de presă al Pentagonului, care a prezentat un rezumat al întâlnirii, mai informează Mediafax.

Premierul român s-a întâlnit anterior cu secretarul american al Apărării în iunie, când Hagel a efectuat o vizită la Constanţa, unde s-a întâlnit cu militari americani staţionaţi la baza de la Mihail Kogâlniceanu.

"Premierul Ponta i-a mulţumit secretarului Hagel pentru atenţia pe care a acordat-o problemelor de securitate din zona Mării Negre şi pentru rolul pe care l-a jucat la conducerea Departamentului american al Apărării într-o perioadă tensionată pentru aliaţii NATO", a spus Kirby, conform sursei citate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii