Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL „Ponta nu figurează între deputaţii care au votat Codul fiscal în 24 iunie”

ro

03 Sep, 2015 21:03 1383 Marime text
 
PNL îl acuză pe premierul Victor Ponta că a mințit atunci când şi-a argumentat absenţa de la votul de joi asupra reexaminării Codului Fiscal, invocând faptul că el a votat actul normativ în iunie. Asta deoarece site-ul Camerei Deputaţilor arată că şeful Executivului nu a fost prezent nici atunci la vot, precizează liberalul Mircea Dolha, potrivit B1 TV. 

„Ponta nu figurează între deputaţii care au votat Codul fiscal în 24 iunie, conform listei de vot de pe site-ul Camerei Deputaţilor. Premierul se afla în acel moment în Turcia, internat într-o clinică", a precizat vicepreşedintele PNL Mircea Dolha, potrivit unui comunicat de presă citat deMediafax.

Dolha a mai spus că Ponta „este prim-ministrul care a lipit minciuna de imaginea instituţiei pe care o reprezintă, afectând astfel credibilitatea întregii Românii".

„Ştiind că votul prin corespondenţă nu este încă aprobat nici măcar pentru lucrările Parlamentului, sunt curios cum crede dl Ponta că a votat. Visează, oare? Nu. El face ce ştie cel mai bine. Ridică minciuna la rang de artă. Arta de a minţi şi de a fi prins imediat", mai spune vicepreşedintele PNL.

De asemenea, site-ul Camerei Deputaţilor arată că premierul Victor Ponta nu figurează pe lista voturilor din 24 iunie, asupra Codului Fiscal, acesta aflându-se de altfel în Turcia.


Sursa: B1 TV 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii