Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta îşi lansează sâmbătă candidatura pe stadionul Naţional Arena

ro

19 Sep, 2014 12:04 2171 Marime text
Victor Ponta își va lansa candidatura la alegerile prezidențiale, sâmbătă, chiar de ziua sa de naștere, pe stadionul Naţional Arena, în fața a 70.000 de simpatizanţi și militanți, informează România TV.
Mobilizarea unui număr impresionant de participanți decurge din obiectivul principal al candidatului Victor Ponta: realizarea celei de-a doua Mari Uniri a românilor!

Peședintele PSD a afirmat în acest sens că România are nevoie de o nouă Mare Unire la aniversarea celor 100 de ani de la desăvârșirea sa ca stat modern.

Amintim că Ministerul rus de Externe a calificat drept "iresponsabile" şi "inacceptabile" declaraţiile premierului Victor Ponta privind "marea unire", cerând o reacţie din partea Uniunii Europene.

"Rusia este preocupată de afirmaţiile premierului Victor Ponta privind viitorul Republicii Moldova, făcute la o întâlnire cu activişti ai Partidului Social-Democrat, la Alba Iulia", se arăta într-un text postat pe site-ul Ministerului rus de Externe.

"După cum reiese din apelurile clare făcute de candidatul în scrutinul prezidenţial din Romania în sensul realizării «celei de-a doua mari uniri» până în 2018, unele cercuri politice de la Bucureşti continuă să elaboreze planuri de anexare a unui stat vecin suveran. Rusia consideră iresponsabile şi inacceptabile declaraţii de acest fel făcute din afară, în contextul campaniei electorale din Republica Moldova", afirmă ministerul rus.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii