Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta Am dizolvat conducerea organizațiilor PSD sector 1 și 5

ro

30 Jan, 2015 14:54 2047 Marime text
Președintele PSD, Victor Ponta, a confirmat dizolvarea conducerii organizațiilor sectoarelor 1 și 5 din cadrul Organizației PSD București, decizia fiind luată de Comitetul Executiv Național al partidului, la propunerea liderului organizației, Ecaterina Andronescu.

Președinții interimari ai PSD sector 1 și 5 sunt deputații Dan Tudorache și Cristian Rizea, a precizat Ponta.

„Nu sunt tensiuni. La propunerea d-nei Andronescu, președinta organizației, am dizolvat organizațiile de la sectorul 1 și sectorul 5, i-am numit pe domnii deputați dl. Tudorache, coordonator la sectorul 1, dl Rizea la sectorul 5, și au primit ca sarcină ca, până la Consiliul Național, să vină cu un proiect de restructurare a organizației de București în ansamblul său, în așa fel încât să mergem în alegerile locale și parlamentare cu o structură puternică în municipiul București", a declarat Victor Ponta într-o conferință de presă.

El a adăugat că nu își dorește să plece nimeni din partid, dar nimeni nu poate fi ținut cu forța.

„Noi nu ne dorim să plece nimeni. Va pleca, cineva, înțeleg în alianță cu PNL-ul, înseamnă că atunci acolo e locul lor, nu are rost să-i ținem cu forța pe cei care se simt mai apropiați de doamna Gorghiu sau de dl Blaga", a adăugat președintele PSD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii