Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii locali, jandarmii și lucrătorii Polaris au aplicat amenzi pe strada Semănătorului din Constanța. Ce nereguli au fost constatate

ro

19 Apr, 2018 13:11 1813 Marime text
În data de 19.04.2018, polițiștii locali în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului de Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Constanța, în cartierul Coiciu arondat străzilor Intrarea Semănătorului și Intrarea Câmpului, în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonei.

Potrivit Poliției Locale Constanța, în cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:
-s-au aplicat un număr de 19 sancțiuni contrevenționale (8 amenzi pentru creșterea animalelor și 11 pentru neîntreținerea curățeniei în interiorul curților) în valoare totală de 8.700 lei.
-s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL;

În timpul controlului efectuat s-a dispus ridicarea de pe domeniul public al unui vehicul cu tracțiune animală, iar proprietarul atelajului s-a conformat în timpul desfășurării acțiunii.

De asemenea, au fost încheiate 3 note de constatare cu invitația de a se prezenta la sediul instituției în vederea încheierii a procese verbale de constatare și sancționare a contravenției în baza Legii 50/1991 republicată, pentru executarea de construcții fără autorizație.

”Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare” - au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii