Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii cer sprijin pentru prinderea unor hoți care au spart mai multe mașini parcate în București

ro

29 Jan, 2018 14:51 1411 Marime text
Polițiștii solicită sprijinul cetățenilor Sectorului 2 București pentru identificarea persoanei/persoanelor care în noaptea de 28/29 ianuarie 2018 au sustras sau au încercat să sustragă bunuri din mai multe autoturisme parcate în zona Baicului.  
 
Potrivit Poliției Capitalei, în această dimineață, prin apel 112 sau direct la subunitatea de poliție, 5 persoane au reclamat că li s-au sustras bunuri din mașinile parcate în zona de domiciliu, respectiv Baicului.

Autorul/autorii au spart unul dintre geamurile autoturismelor și au sustras din interior bunuri aflate la vedere – rucsac, tabletă,  radio-casetofon.

Din constatările directe făcute de către polițiști a rezultat faptul că mai multe autoturisme au fost ținta acțiunii infracționale, dar așa cum am precizat, au fost depuse doar 5 plângeri.

”Facem apel la cei care au cunoștință despre această situație, să sesizeze Poliția prin sistemul 112 sau să se adreseze direct Secției 7 Poliție, care în prezent desfășoară cercetări în aceste cauze de furt” - au transmis polițiștii.   

  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii