Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia l-a identificat pe ucigaşul cântăreţei Christina Grimmie

ro

12 Jun, 2016 12:54 2079 Marime text

Ucigașul cântăreței Christina Grimmie este un bărbat de 27 de ani din Florida. Poliția a dat publicității fotografia lui și a anunțat că se numește Kevin James Loibl, cu domiciliul în orașul St. Petersburg, Florida. Se pare că bărbatul și-ar fi planificat crima, dar nu sunt indicii că victima l-ar fi cunoscut.

Cu origini românești, cântăreaţa Christina Grimmie, de 22 de ani, fostă concurentă a emisiunii ”The Voice”, a murit după ce a fost împuşcată la finalul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, în Orlando. Christina Grimmie dădea autografe fanilor în momentul în care suspectul s-a apropiat de ea și a împușcat-o. A fost imobilizat pentru scurt timp de fratele Christinei, dar a reușit să scape și s-a sinucis în cele din urmă.

Poliția spune că venise cu mașina din orașul natal și din câte se pare era pregătit să ucidă, deși nu o cunoștea personal pe Christina. Adusese cu el două arme de mână, un cuțit și două cartușe cu gloanțe. Autoritățile i-au cercetat telefonul mobil și computerul personal în căutarea unui motiv pentru uciderea Christinei. Nu se știe decât că venise din cealaltă parte a Floridei și că era pregătit să se întoarcă după comiterea crimei.

Christina cântase vineri seara alături de trupa Before You Exit. Concertul s-a încheiat în jurul orei locale 22:00, iar Grimmie a fost împușcată lângă o masă cu produse comerciale aflată lângă ieșire. În jur de 120 de persoane participaseră la concert, dar mai rămăseseră doar câteva.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii