Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a ucis doi bătrâni în propria lor locuinţă la Timișoara, prins de polițiști

ro

30 Jun, 2023 09:32 851 Marime text
Bărbatul care a ucis doi soţi septuagenari, în locuinţa lor de lângă Palatul de Justiţie din Timişoara, a fost prins, joi seara, de poliţişti, în zona Gării de Nord din oraş.

"În urma activităţilor informative desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, în colaborare cu poliţiştii de la Investigaţii Criminale Bucureşti, s-a reuşit identificarea, depistarea şi capturarea bărbatului de 38 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat.

Acesta a fost capturat în zona Gării de Nord Timişoara şi se ascundea. Capturarea şi depistarea bărbatului se datorează şi sprijinului primit din partea cetăţenilor, întrucât aceştia au semnalat de fiecare dată când vedeau o persoană care seamănă cu bărbatul căutat de poliţie", a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Potrivit unor surse judiciare, femeia ucisă era administratorul imobilului în care locuia, iar criminalul a acţionat la pont, pentru că ştia data la care adună banii de la locatari. El acumulase datorii de aproape 2.000 de lei la plata întreţinerii.

Nepotul bătrânilor a fost cel care i-a găsit decedaţi, după ce a fost anunţat de o rudă din Germania, care vorbea la telefon cu una dintre victime în momentul agresiunii. În locuinţă l-a găsit pe criminalul cu care a avut un schimb de lovituri, dar agresorul a reuşit să fugă, arată surse apropiate anchetei.


29.06.2023 ora 23:32, Suspectul în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins

Poliţiştii timişeni l-au prins, joi seara, pe suspectul în cazul dublei crime de la începutul săptămânii, când doi bătrâni de 75 de ani şi 78 de ani au fost găsiţi morţi, în apartamentul lor din apropierea Palatului Justiţiei din Timişoara, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Acesta a fost prins pe o stradă din oraş.

Bărbatul va fi dus la audieri, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, în această noapte.

În noaptea de marţi spre miercuri, un bărbat a anunţat Serviciul de urgenţă 112 că şi-a găsit bunicii decedaţi în locuinţă şi că un suspect a fugit de la locul faptei. Poliţiştii au început căutările, au organizat filtre în judeţ şi joi au făcut percheziţii la domiciliul părinţilor suspectului.


sursa: Agerpres.ro. 


Citește și: Un bărbat și-a găsit bunicii decedați. A surprins în casa acestora o persoană necunoscută
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii