Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL se mişcă popular Foşti membri MP au devenit liberali

ro

15 Nov, 2015 14:29 1544 Marime text
 
Afluxul de populari către PNL a fost “dirijat” de câţiva lideri al MP Constanţa printre care secretarul general Liviu Popa, secretarul executiv Nicolae Constantin și foștii vicepreședinți Florin Ancuța, Mariana Boldea și Andrei Popa.
“După plecarea din Mișcarea Populară a colegilor mai tineri, am considerat că este necesar să luăm și noi aceeași decizie pentru că împreună am făcut echipă bună. (…)În perioada următoare vor mai veni și alți colegi care sunt dezamăgiți de politica dusă de MP la Constanța”, a declarat fostul secretar general al MP Constanța, Liviu Popa.
“Împreună am crezut în proiectul PMP la Constanța, dar liderii aveau alte planuri. Munca noastră se va vedea aici, în Partidul Național Liberal, singurul partid unde putem munci și care poate da viitorul primar al Constanței”, a afirmat Costin Avătavului, fost lider al tinerilor MP, actual liberal cu acte în regulă.
„Mă bucur mult că ați decis să vă alăturați filialei noastre. Am căzut de acord ca împreună să consolidăm construcția de dreapta de care este foarte nevoie.(…) Mi-am dorit demult această construcție pentru că vreau să oferim Constanței pentru prima dată o administrație de dreapta”, a subliniat liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.
Copreședintele Organizației municipale PNL Constanța Robert Boroianu a afirmat că „oamenii care s-au alăturat astăzi Partidului Național Liberal au venit pentru că aici găsesc liniște și lideri normali, Împreună vom avea foarte mult de muncă în perioada următoare, în organizațiile de pe lângă secțiile de votare”.
La eveniment au fost participat copreședinteleorganizaţieri judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, copreședintele PNL municipiul Constanța, Robert Boroianu, și secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.    
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii