Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 230.000 de constănţeni au vizitat Maritimo Shopping Center în primul weekend

ro

02 Nov, 2011 17:57 1056 Marime text

Vizitatorii s-au înghesuit weekendul acesta pentru a vedea Maritimo Shopping Center, cel mai mare mall de la mare, deschis publicului vineri, 28 octombrie. În primele trei zile de la inaugurare, mai mult de 230.000 de constănţeni, reprezentând peste jumătate din populaţia oraşului s-au bucurat de cumpărături în cel mai mare mall din Constanţa şi din regiune.

Numai în ziua deschiderii, aproximativ 90.000 de vizitatori au trecut pragul Maritimo Shopping Center. „Suntem copleşiţi de reacţia constănţenilor, prezenţa lor ne-a depasit estimarile. Acest lucru confirmă faptul că oamenii au aşteptat cu nerăbdare să aibă în zonă un astfel de centru pentru cumpărături", a spus Walter Wölfler, Directorul de Dezvoltări Retail al IMMOFINANZ.

Oficialii Maritimo Shopping Center au mulţumit constănţenilor şi se angajează să fie la înălţimea aşteptărilor şi în viitor. „A primi 230.000 de vizitatori în primul weekend este o recompensă pentru eforturile noastre de până acum, dar ne şi motivează să menţinem standardele ridicate pentru a oferi oamenilor motive să revină. Aşadar promitem constănţenilor să nu încetăm a-i surprinde!", a adăugat Wölfler.

Organizatorii au pregătit multe suprize pentru vizitatorii weekendului marii deschideri: demonstraţii de freestyle sau salsa şi lecţii de dans alături de Willmark Dance Academy karaoke, sesiuni de make-up, servicii medicale sau de înfrumuseţare gratuite, gimnastică aerobică şi spectacole pentru copii.

La tragerea la sorţi de la Tombola Grand Maritimo a fost oferit un autoturism Mercedes C Klasse.

Mult aşteptata deschidere a Maritimo Shopping Center este rezultatul unei investiţii de aproximativ 100 milioane de euro.

Situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu Maritimo Shopping Center este cel mai mare mall din Constanţa cu o suprafaţă de peste 50.000 metri pătraţi. Maritimo găzduieşte peste 130 de magazine ce includ branduri internaţionale precum C&A, H&M, Hervis, Humanic, Massimo Dutti, New Look, New Yorker, Peek&Cloppenburg şi Zara.

Constănţenii se pot bucura de oportunităţi multiple de petrecere a timpului liber: o zonă atractivă de restaurante şi cafenele, centru de fitness, squash şi biliard. Un cinematograf multiplex cu opt săli administrat de Cinema City se va deschide în primăvara lui 2012. O parcare generoasă cu 2.200 de locuri va asigura accesul facil şi confortabil pentru constănţeni şi turişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii