Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 12.000 de studenți au participat la festivalul „Studențiada”

ro

06 Nov, 2016 16:16 1932 Marime text
Peste 12.000 de studenți din 18 centre universitare au participat până duminică la evenimentele și activitățile din cadrul festivalului „Studențiada", a declarat prim-vicepreședintele Uniunii Naționale a Studenților, Daniela Lungu, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, numai în București au luat parte la festival aproximativ 6.000 de studenți.

„Astăzi (n.r. duminică) așteptăm să participe la evenimentele din Piața Universității 6.000 de studenți. Este vorba de stand-up folk și concertul oferit de Pasărea Colibri și Freestay, care va avea loc la ora 20,30 pe platoul din Piața Universității de la statui. Așteptăm să vină studenții și la corturile din piață ale organizațiilor studențești unde acestea își fac prezentare. Mulțumim Primăriei generale pentru tot sprijinul acordat pe parcursul festivalului", a afirmat liderul UNSR.

Studenți din 18 centre universitare participă, în perioada 1 - 8 noiembrie, la activități culturale, educaționale, sportive, de divertisment, cu ocazia celei de-a X-a ediții a festivalului "Studențiada", organizat de Uniunea Națională a Studenților din România.

În cadrul festivalului au avut loc campionate sportive (fotbal, baschet, tenis de picior, șah, biliard, ping-pong), concursuri de cultură generală, traininguri (leadership, public speaking), concerte, proiecții de filme, concursuri de teatru, workshopuri.

De asemenea, sâmbătă și duminică, între orele 12.00 - 22.00, în Piața Universității din București, au fost programate o serie de evenimente: piese de teatru, stand-up, proiecție film, muzică folk și un mega-concert Pasărea Rock, FreeStay și Cristian Secioreanu.

Sursa foto: redactia4fun.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii