Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de șantaj, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ce au descoperit poliţiştii (video)

ro

18 Apr, 2018 14:09 1420 Marime text
În această dimineață, polițiștii din Ilfov au efectuat șapte percheziții domiciliare și  au  condus la sediul poliției, pentru audieri, 11 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 7 percheziții domiciliare și au condus la sediul poliției, pentru audieri, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, toate din localitatea Cornetu.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi amenințat, șantajat  și solicitat taxe de protecție  de la mai multe persoane de pe raza localității Cornetu.

De la domiciliile percheziționate au fost ridicate: un pistol cu gaze, două arme de vânătoare modificate, muniție și  mai multe arme albe.

Polițiștii din Ilfov continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.




Sursă video: YouTube/ Poliţia Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii