Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziţii într-un dosar de infracțiuni contra patrimoniului. Mai multe persoane conduse la audieri. Prejudiciul cauzat

ro

05 Mar, 2018 08:51 1292 Marime text
La această oră, polițiștii din Mehedinți efectuează 8 percheziții, pe raza județelor Mehedinți și Dolj, precum și pe raza municipiului București, la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului. 10 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 5 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din București și Dolj, efectuează 8 percheziții, în județele Mehedinți și Dolj, precum și în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda ”împrietenirii”. De asemenea, ar fi indus și menținut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur.

10 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

De asemenea, vor fi puse în aplicare 2 mandate de aducere cu însoțitor pe raza județelor Mehedinți și Argeș.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei.

UPDATE: Potrivit România TV, Leo de la Strehaia ar face parte din reţeaua vizată de percheziţii. Acesta este acuzat de înşelăciune. Oamenii legii susţin că a încercat să vândă o statuie despre care pretindea că este de aur. Leo de la Strehaia a fost căutat de mascaţi la locuinţa sa din Bucureşti, însă nu a fost de găsit. Ulterior, acesta a fost prins la Arad.

Pe lista celor vizaţi de percheziţii se află şi fiul său.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii