Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Bucureşti şi alte judeţe din ţară, într-un dosar de înşelăciune cu credite de nevoi personale

ro

05 Dec, 2018 09:29 1047 Marime text
La acest moment, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Dâmboviţa, Prahova şi 29 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu credite de nevoi personale.
 
Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane ar fi folosit adeverinţe false, în vederea accesării unor credite de nevoi personale, prejudiciul cauzat fiind estimat la peste 1.000.000 lei, în dauna mai multor unităţi bancare.
 
Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 1.
 
"Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", precizează IGPR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii