Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Percheziţii DNA la Primăria Iaşi şi acasă la Gheorghe Nichita

ro

30 Apr, 2015 08:01 2577 Marime text
 
Procurori DNA de la structura centrală efectuează în această dimineaţă mai multe percheziţii în judeţul Iaşi, la mai multe instituţii publice, dar şi la domiciliile unor funcţionari publici.
 
Potrivit România Tv, descinderile au loc la Primăria Iaşi, la sediul Poliţiei Locale, dar şi acasă la primarul Gheorghe Nichita şi la şefi din Poliţia Locală.
 
Edilul va fi dus la audieri la Bucureşti, conform sursei citate. Percheziţiile au loc într-un dosar de corupţie.

UPDATE - Comunicat DNA


Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise de la începutul anului 2015 până în prezent.

În cursul zilei de 30 aprilie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate în județul Iași, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii