Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:12 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - PNL

ro

14 Sep, 2015 15:05 801 Marime text
Reprezentanți ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal au participat luni, 14 septembrie a.c., la festivitățile de deschidere a noului an școlar în mai multe unități de învățământ din Constanța.
Copreședintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a fost prezent la Școala generală cu clasele I-VIII „Nichita Stănescu” din comuna Mereni. Alături de părinți, profesori, primarul localității Gheorghe Chiriac și consilierul municipal Virgil Lixandru, născut în comuna Mereni, parlamentarul liberal Gheorghe Dragomir le-a urat atât elevilor și părinților, cât și cadrelor didactice succes în noul al școlar și i-a încurajat pe cei mici să învețe cât mai bine. „Astăzi, în prima zi de școală, sunt alături de dumneavoastră pentru a vă ura succes în noul an școlar. Educația este foarte importantă. De aceea, vă încurajez pe toți să țintiți cât mai sus, să învățați cât mai bine pentru a vă construi un viitor mai bun”, a declarat deputatul PNL de Constanța.
Prim-vicepreședintele PNL Constanța, deputatul Mihai Lupu, s-a aflat luni la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din localitatea Mihail Kogălniceanu, cu prilejul ceremoniei de deschidere a noului an școlar.
Și deputatul liberal Mihai Tararache a participat la deschiderea noului an școlar, acesta fiind prezent în mijlocul elevilor de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța. La aceeași unitate de învățământ a fost prezent și consilierul local PNL Radu Matei, membru al Consiliului de Administrație al Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, care le-a reamintit celor prezenți că instituția la care învață este prima de acest fel din județ unde elevii au propriul reprezentant, cu drept de vot, în Consiliul de Administrație. De asemenea, consilierul local liberal a declarat că, în urmă cu câteva zile, Consiliul Local Municipal Constanța a decis să acorde, începând cu acest an școlar, burse școlare elevilor din municipiul Constanța.
 
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii