Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții ale procurorilor DIICOT la suspecți de trafic de substanțe psihoactive. Ce au stabilit anchetatorii

ro

17 Apr, 2019 13:20 1123 Marime text
La data de 17.04.2019, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, în vârstă de 29 și 30 de ani, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

Potrivit DIICOT, în cauză, există suspiciunea rezonabilă că, inculpații au deținut, fără drept, în vederea comercializării pe raza municipiului Ploiești, produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cu ocazia efectuării activității de prindere în flagrant și a percheziţiei domiciliare au fost identificate, în vederea continuării cercetărilor, 300 de grame de substanțe cu proprietăți psihoactive (sub formă de materie vegetală și substanțe pulverulente), sumele de 6.495 de lei și 55 de euro și 6 telefoane mobile.

Inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Prahova cu propunere de luare a măsurilor preventive.

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, precum și jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, inculpații beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie” - au precizat procurorii DIICOT.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii