Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții ale procurorilor DIICOT, la suspecți de consum ilicit de droguri. Ce s-a descoperit (galerie foto)

ro

18 Oct, 2018 13:14 1403 Marime text
La data de 17 octombrie a.c., polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, în colaborare cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Galați, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri, pe raza municipiului Focșani.
 
Astfel, în urma unui flagrant delict, asupra unui bărbat polițiștii au descoperit circa 80 de grame de cannabis destinat comercializării.
 
Ulterior, au fost efectuate șase percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate aproximativ 40 de grame de cannabis, cinci grindere și trei cântare electronice.
 
Șase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise.
 
Din cercetări a reieșit faptul că, începând din anul 2013, un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Focșani, ar fi procurat cannabis pentru consum propriu și pentru comercializarea către alte persoane.
 
În urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. - B.T. Vrancea a emis împotriva celui prins în flagrant delict ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de risc.
 
La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.
 
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.



Sursa foto: DIICOT
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii