Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții ale polițiștilor constănțeni de la Transporturi. Ce s-a constatat (galerie foto)

ro

26 Feb, 2019 17:32 2233 Marime text
Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 9 percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

În urma cercetărilor, 3 bărbați și o femeie au fost plasați sub control judiciar.

La data de 25 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul  Secției Regionale de Poliție  Transporturi  Constanța au depistat în flagrant două persoane, o femeie, în vârstă de 32 de ani, (cu dublă cetățenie română și moldovenească), respectiv un bărbat, de 41 deani (cu cetățenie R. Moldova) în timp ce  transbordau  dintr-un autocar, într-un autoturism, 22.000 de țigarete fără timbre de accizare românești.

Persoanele în cauză intenționau să comercializeze țigaretele pe raza județului Constanța.

Ulterior, polițiștii au desfășurat 9 percheziții,pe razajudețului Constanța, la domiciliile a doi bărbați, cu vârste de 57, respectiv 60 de ani.

Astfel, au mai fost descoperiteși ridicate,în vederea confiscării,1.320 de țigarete de diverse mărci, fără timbru de accizare românesc, precum și bani, în lei şi în valută. În urma perchezițiilor a fost indisponibilizat și un autoturism.

Polițiștii constănțeni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de trei bărbați, iar la data de 26 februarie a.c. au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a luat măsura controlului judiciar.  De asemenea, femeia de 32 de ani a fost plasată sub control judiciar.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Sursa foto: Poliția Română 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii