Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:32 25 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Pensionarii din Constanţa stau la cozi uriaşe pentru a ridica pachetele alimentare

ro

18 Feb, 2016 14:30 1109 Marime text
 
Pensionarii stau la cozi infernale pentru a-şi putea ridica pachetele alimentare. Acest lucru s-a întâmplat şi astăzi la Clubul Pensionarilor situat pe strada Poporului. De asemenea, o coadă uriaşă s-a format şi în această dimineaţă la Clubul Pensionarilor din zona CET.  
 
Vă reamintim că, persoanele cu pensii mai mici de 1.000 de lei, persoanele cu vârsta peste 60 de ani care nu realizează venituri, persoanele cu handicap şi persoanele care beneficiază de venit minim garantat sunt aşteptate în perioada 15 – 19 februarie să îşi ridice pachetele alimentare oferite de administraţia locală.
 
Fiecare pachet conţine un pui, un kilogram de zahăr, un litru de ulei, un kiligram de făină, un kilogram de mălai și un kilogram de orez.
 
Distribuirea se va face în intervalul orar 8.00 - 14.00, în următoarele puncte din municipiu: strada Răscoala din 1907 - Piaţa Unirii; strada Eliberării nr. 8, bl. I - la Clubul Pensionarilor; strada Cişmelei nr. 16 - la Clubul Pensionarilor; Tomis II - bulevardul Tomis nr. 211, bl. TS6B - la Clubul Pensionarilor; aleea Egretei nr. 2 - Piaţa CET - la Clubul Pensionarilor; bulevardul 1 Mai Vechi (Poarta 6) - la Clubul Pensionarilor; bulevardul Dezrobirii nr. 123, bl. IS - la Clubul Pensionarilor; şoseaua Mangaliei nr. 86 - la Clubul Pensionarilor şi strada Duiliu Zamfirescu nr. 4 - la Clubul Pensionarilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii