Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olandezii vor să o expulzeze, drept represalii la adresa tatălui Cine este Mariya Putina?

ro

26 Jul, 2014 17:37 1490 Marime text
Preşedintele rus Vladimir Putin are două fiice, Mariya Putina, născută pe 28 aprilie 1985 în Lenningrad, şi Yekaterina Putina, născută pe 31 august 1986, în Dresden, Germania de Est. Săptămâna aceasta, un primar din Olanda a cerut expulzarea Mariyei din Haga, drept represalii pentru atitudinea lui Vladimir Putin, conform zf.ro. 
 
Fiicele lui Putin au crescut în Germania de Est, urmând ulterior cursurile Şcolii Germane din Moscova. După terminarea liceului, cele două fiice ale preşedintelui rus au continuat studiul academic prin cursurile Academiei de Finanţe din Moscova, unde au învăţat Economie Internaţională, deşi nu a fost anunţat oficial, din motive de securitate.
 
Unele surse oficiale, precum publicaţia rusească Pradva, au susţinut că Mariya a urmat şi cursurile Universităţii de Stat din St. Petersburg, secţia de geologie şi biologie. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, fotografiile cu cele două studente nu au fost niciodată publicate de media rusească. De asemenea, nu a fost dat publicităţii niciun portret de familie.
 
Publicaţia britanică The Sunday Times a publicat totuşi o fotografie cu Mariya şi părinţii ei. Conform unui articol din publicaţia De Pers, Mariya este căsătorită cu Jorrit Faassen, un olandez, şi ar locui în Voorschoten, Olanda.
 
Sursa: zf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii