Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța. Cum s-a petrecut accidentul de la ieșire din Ovidiu. Cinci copii au fost răniți

ro

16 Jul, 2018 07:46 3140 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc duminică seară pe DN2A între localitățile Ovidiu și Lumina. Șase persoane, printre care cinci copii, au fost rănite. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 iulie a.c., în jurul orei 19.22, un barbat, de 50 de ani, din municipiul Constanța, a condus un autoturism marca Mercedes pe D.N. 2A, dinspre orașul Ovidiu către localitatea Lumina și, ajungând la km. 196+500 m, a pierdut controlul direcției de deplasare către dreapta într-o curbă la stânga,  rasturnandu-se în afara părții carosabile.

 În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o alcoolemie de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, au mai precizat polițiștii. 

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a unui barbat de 23 de ani și a 5 minori, cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani, pasageri în autoturism.

Citește și: 

                                                                                                                                                                                                    UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier grav la ieșire din Ovidiu. Șapte persoane, dintre care patru copii, au fost rănite. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii