Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Ce spune MAI despre noul şef al IPJ Constanţa

ro

08 Apr, 2013 12:59 1642 Marime text
Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 8 aprilie a.c., comisar-şef de poliţie Marin Florian a fost împuternicit să exercite atribuţiile funcţiei de inspector şef al I.P.J. Vâlcea, pe o perioadă de şase luni.

Cu aceeaşi dată, comisar-şef de poliţie Dancu Constantin a fost împuternicit, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să exercite atribuţiile funcţiei de inspector şef al I.P.J. Constanţa, pe o perioadă de şase luni.

Poziţia IPJ Constanţa:

În această dimineaţă, în sala de şedinţe a I.P.J. Constanţa chestorul de poliţie Oprea Florea, adjunct al şefului I.G.P.R. a dat citire ordinului ministrului Afacerilor Interne prin care numeşte ca împuternicit la comanda poliţiei constănţene pe comisarul şef de poliţie Dancu Ilie Constantin

    La data de 8 aprilie a.c., începând cu ora 11.00, în prezenţa domnului comisar şef de poliţie Manea Camil, adjunctul şefului  I.P.J. Constanţa, dar şi a şefilor de poliţii municipale, şefilor de poliţii rurale, şefilor de servicii şi a altor cadre cu funcţii de responsabilitate, chestorul de poliţie Oprea Florea, adjunct al şefului I.G.P.R. a dat citire ordinului ministrului Afacerilor Interne, de numire ca împuternicit a comisarului şef de poliţie Dancu Ilie Constantin, să îndeplinească atribuţiunile de şef al inspectoratului.
    Cu această ocazie, adjunctul şefului Poliţiei Române, a cerut factorilor de răspundere din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie să depună eforturi conjugate pentru sporirea gradului de siguranţă a cetăţeanului.  
           De asemenea, chestorul de poliţie Oprea Florea a solicitat comenzii I.P.J. Constanţa consolidarea parteneriatului strategic cu celelalte structuri ale M.A.I. şi agenţii de aplicare a legii.
         Totodată, adjunctul şefului Poliţiei Române şi-a manifestat încrederea deplină în întreg corpul profesional poliţienesc constănţean şi aşteaptă rezultate remarcabile în planul ordinii şi siguranţei publice în zona de responsabilitate a inspectoratului.
           Comisarul şef de poliţie Dancu Ilie Constantin a îndeplinit până la data prezentei numiri ca împuternicit la comanda I.P.J. Constanţa, funcţia de şef al Serviciului Rutier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii