Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Accident spectaculos la Dacia! Patru maşini avariate. Două victime (Foto exclusiv+video)

ro

04 Jul, 2016 14:19 11463 Marime text
Continuă să aibă loc accidente grave în Constanţa. De data aceasta, un accident a avut loc în zona Dacia. O maşină este răsturnată.
 
Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 4, ora 14.35
 
Avem informaţii la cald. Femeia rănită în accident este soţia unui cetăţean turc, cei doi aflându-se în Constanţa în concediu. Bărbatul venea spre Lăpuşneanu şi, potrivit spuselor lui, a trecut „între galben şi verde”, în dreapta lui venind pe verde un alt şofer, pe care a încercat să-l evite. Dar în încercarea sa, a lovit două maşini şi apoi s-a răsturnat. Bărbatul a refuzat consultaţia medicilor, însă soţia sa, după cum am zis, va fi transportată la Spitalul Judeţean.
 
La faţa locului a ajuns şi Poliţia.
 
Oamenii spun că în zona menţionată semnalizarea este „prost făcută”, prin urmare, au loc multe accidente. Preţ de câteva secunde, culoarea verde a semaforului apare concomitent în două sensuri diferite de mers.

UPDATE 3, ora 14.32

Există două victime. Una dintre ele, o femeie, pasager pe scaunul din dreapta faţă din Dacia, se află în atenţia medicilor. 

UPDATE 2, ora 14.29

În accident au fost implicate patru maşini: Dacia Duster, un BMW, Seria 5, un Fiat Doblo şi un VW Golf 6.

UPDATE 1, ora 14.22
 
Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa se află la faţa locului. O persoană este rănită, este vorba despre o femeie, care va fi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii