Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O mașină a fost furată din parcare la Constanța. Incredibil unde a fost găsită mașina. Suspecții, cercetați penal (galerie foto)

ro

13 Jan, 2018 10:48 3424 Marime text
La data de 12 ianuarie a.c., in jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Compartimentului Furturi Auto al IPJ Constanța au fost sesizați de către un tânăr, de 23 de ani din Constanța, asupra faptului că i-ar fi fost sustras un autovehicul parcat pe bulevardul IC Brătianu din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii constănțeni au demarat cercetările specifice reușind identificarea autovehiculului semnalat ca fiind furat, în zona Punctului de Frontieră Nădlac jud Arad.

Autovehiculul evaluat la aproximativ 12000 de euro a fost indisponibilizat cu sprijinul polițiștilor de frontieră, urmând a fi readus la Constanța pentru a fi redat proprietarului.

”În cauză se fac cercetări de către polițiștii constănțeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, asupra a trei persoane implicate în sustragerea autoturismului” - informează IPJ Constanța.

Există informații că suspecții intenționau să iasă din țară cu mașina furată. Autoturismul este Volkswagen Tuareg și este înmatriculat în județul Iași. 

Sursa foto: ​Facebook/Parchez ca un bou, IPJ Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii