Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie şi copilul ei, agresaţi la un loc de joacă aflat în curtea unei grădiniţe. Procurorii au întocmit dosar penal

ro

21 Jun, 2018 16:35 1387 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a deschis dosar penal în cazul copilului şi femeii agresaţi de către un bărbat la locul de joacă din curtea unei grădiniţe din municipiu, se arată într-un comunicat al Parchetului. 
 

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a fost constituită, la data de 20 iunie 2018, o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care a avut loc agresiunea unui minor şi a mamei acestuia, în data de 19 iunie 2018, de către o persoană de sex masculin, în timp ce se aflau în curtea grădiniţei 'Cozia' din mun. Rm. Vâlcea", se arată în comunicat.

 
Cercetările în această cauză sunt efectuate de poliţişti, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Anchetatorii urmăresc lămurirea împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, citaţi de Agerpres.ro, în seara zilei de 19 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic despre faptul că o femeie a fost agresată într-un parc din Râmnicu Vâlcea.

După ce s-au deplasat în zonă, "poliţiştii au constatat că în urma unui conflict spontan între doi copii, în parc, tatăl unuia dintre ei a intervenit şi a lovit celălalt copil şi ulterior şi pe mama acestuia". Bărbatul în cauză, în vârstă de 32 de ani, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru lovire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii