Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie de 49 de ani a fost depistată după ce a trecut ilegal frontiera din Bulgaria

ro

01 Oct, 2015 12:28 1064 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat o femeie din Federaţia Rusă care intenţiona să intre ilegal în România, deoarece nu avea viză de intrare în ţară.
 
Prin urmare, în data de 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negru Vodă  -  Garda de Coastă au oprit pentru legitimare, pe raza localităţii de frontieră Negru Vodă, o persoană de sex feminin, care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria.
 
„Lucrătorii noştri au stabilit că femeia este cetăţean din Federaţia Rusă, în vârstă de 49 ani. Persoana în cauză a declarat că venea din Bulgaria şi intenţiona să meargă în Ucraina, dar nu deţinea viză de intrare în România. În urma cercetărilor efectuate în comun cu autorităţile de frontieră bulgare, s-a stabilit faptul că persoana în cauză a intrat ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde”, se precizează într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Poliţiştii de frontieră au întocmit femeii dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „trecere frauduloasă a frontierei de stat”.

Sursa foto: www.bzv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii