Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O constănţeancă a cucerit juriul de la X - factor

ro

15 Oct, 2012 19:49 1610 Marime text

Loreta are 17 ani. Sandalele romane, coadă de cal şi centura de la brâu amintesc de un film. Dar amazoana lămureşte rapid audienţa. E salvamar de copii. CV-ul se completeaza rapid: „sunt şi eleva, şi cântăreaţă”. „Esti salvamar la piscinia?! Aplauze, frate!!”, tine juratul Cheloo isonul. Ce sa iti facem, Loreta, daca te-ai laudat ca impresioneazi audienta cand spui ca salvezi vieti...Ai intrat in gura lui Cheloo, ai rabdare: „Ai batut oamenii care au trecut de geamandura?” Inutil de adaugat „ca nu au geamandura in piscina”. Dar Loreta nu se lasa. Ba chiar ii tine piept juratului Cheloo. La cei 17 ani ai sai se intimideaza greu. Semn bun!

Sa cantam! Man down, Rihanna! Si canta Loreta. Cu alura de star o face pe jurata Delia sa fredoneze. Juratul Cheloo inca o priveste indecis. Sala e usor incantata de picioarele lungi ale fetei, de aerul de Tina Turner si, de ce nu, de hotararea cu care canta.

Mai putin preocupat de teoria muzicala, juratul Bittman o trece in boot-camp. Amanand jurizarea, pentru ca nu a avut colac cand era mic si primea masinuta cu roata lipsa, Cheloo se simte dator cu o alta evaluare: “urata piesa”, spre deliciul salii. Si da, rece, si poate justificat, NU.

Dar cum jurata drege mereu oalele sparte, readuce si de aceasta data zambetul pe chipul usor mongol al Loretei: “cred ca ai sanse. Mi-a placut atitutdinea si ai prins din accentual ei. Ceea ce inseamna ca ai ureche muzicala. Raspunsul meu este DA.”

Citeste AICI



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii