Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:30 23 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numiri și eliberări la vârful Ministerului Afacerilor Externe și al Administrației Fondului de Mediu. Cine vine cine pleacă

ro

21 Sep, 2017 04:15 1389 Marime text
Prin decizie a primului ministru Mihai Tudose, Bogdan Mănoiu a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, în locul său fiind numită Melania-Gabriela Ciot.

Totodată, premierul a semnat decizia privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, de către Lucreția Tănase, a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct la același minister, dar și decizia privind trecerea pe același post, în aceleași condiții a lui Bogdan-Alexandru Moisil.

Tudose a mai semnat și revocarea din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Fondului de Mediu, de către Georgeta Elisabeta Ionescu, pe același post fiind numit Dorin Cocheș.

Toate deciziile au fost contrasemnate de secretarul general al Guvernului Mihai Busioc și publicate în Monitorul Oficial al României numărul 753/20.IX.2017.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii