Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:48 07 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanca Sevil Shhaideh schimbată din funcţie de Ludovic Orban. Ce alte decizii a mai semnat premierul

ro

07 Dec, 2019 01:44 5433 Marime text
În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 985 din 6 decembrie a fost publicată Decizia primului ministru Ludovic Orban numărul 488 „pentru eliberarea doamnei Sevil Shaidehh din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului”.

Totodată Orban a mai semnat şi decizia privind numirea lui Dragoş Lucian Rădulescu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei şi Cercetării, precum şi cea de numire a lui Niculae Havrileţ în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Ultima decizie semnată de premieri şi publicată în Monitorul Oficial se referă la numirea prin mobilitate a lui Nicolae Drăghiea în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatul General al Guvernului.

Toate deciziile primului ministru sunt contrasemnate de secretarul general al Guvernului Antonel Tănase.

Revenind la Sevil Shhaideh trebuie să spunem că a fost numită pe acest post în data de 17 octombrie 2018 prin Decizia 654 semnată de primul ministru al României Mihai Tudose şi contrasemnată de secretarul general al Guvernului Roxana-Cezarina Bănescu. 

Sevil Shhaideh a fost ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în perioada mai - iunie 2015, anterior deţinând funcţia de secretar de stat la aceeaşi instituţie şi pe cea de director de servicii în Consiliul Judeţean Constanţa.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cucubau 10 Dec, 2019 15:46 Vi se pare normal ca Secretar de Stat la cercetare sa fie un lectoraruia i-a fost retras titlul de conferentiar si nu a avut un contract de cercetare in viata lui?