Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:45 19 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuland - "Pregătim procurorii din România să identifice, să investigheze și să trimită în judecată cazurile de corupție"

ro

13 Jul, 2015 23:51 778 Marime text
Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american pentru Europa şi Eurasia, a declarat, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA, că există un parteneriat între SUA şi România prin care procurorii sunt "pregătiţi" să lupte împotriva corupţiei.
"În România, avem un parteneriat prin care pregătim procurorii să identifice, să investigheze şi să trimită în judecată cazurile de corupţie. ‪Corupţia rămâne o problemă în această regiune. Slăbeşte democraţiile, creşte şomajul şi tulburările civile. Deschide vulnerabilităţi pe care autocraţii, statele petrolifere şi extremiştii violenţi le exploatează, deschizând uşi prin care cumpără politicieni, subminează guvernarea democratică şi statul de drept. Pentru a limita acţiunea forţelor anti-democratice, SUA colaborează cu Europa Centrală şi de Est în Emerging Donor Challenge Fund", a declarat Nuland, într-un discurs ţinut în Dubrovnik, Croaţia.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii