Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Nu lăsa drogurile să te conducă”

ro

14 May, 2015 10:46 1835 Marime text
 
Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa organizează mâine, începând cu orele 13.00, pe platoul Corp “B” (Facultatea de Medicină) al Campusului Universităţii “OVIDIUS” din Constanţa evenimentul “Nu lăsa drogurile să te conducă”.
 
Acest eveniment încheie proiectul de prevenire a consumului de alcool şi droguri în rândul studenţilor - “Parteneriat antidrog pentru siguranţă rutieră”, iniţiat de ANA prin CPECA Constanţa, în parteneriat cu IPJ Constanţa, Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa şi Universitatea “Ovidius” din Constanţa.
 
În cadrul acestui eveniment se va desfăşura o simulare de accident rutier, la care vor participa specialişti din cadrul instituţiilor partenere în proiect, dar şi ai ISU “Dobrogea” şi studenţi ai Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii “Ovidius”.
 
Evenimentul va continua cu prezentarea aparatului “DRAGER 5000” de depistare a consumului de droguri la conducătorii auto şi ochelarii care induc starea de beţie şi pe cea a consumului de droguri. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii