Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Dobrogei Studenții, elevii și profesorii aleargă la Crosul Dobrogei. Când și unde va avea loc evenimentul

ro

09 Nov, 2017 17:30 3185 Marime text
Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Agenţia Naţională Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Constanţa și Federaţia Română Sportul pentru Toţi, organizează Crosul Dobrogei, în data de 11 noiembrie 2017, pe traseul Piaţeta Perla Mamaia-Piaţeta Cazino Mamaia.

Scopul acestei manifestări este cel de a conştientiza în rândul participanţilor beneficiile activităţilor sportive şi a modela pasiunea pentru sport, alături de profesorii care îi coordonează în şcoli şi în mediul academic.
           
Startul se va da la ora 10.00 pentru elevii de clasele  V-VIII, care vor alerga împreună cu profesorii de educaţie fizică şi sport, urmând ca de la ora 11.00 să alerge studenţii Universităţii „Ovidius” din Constanţa.

Acţiunea se înscrie în programul demarat alături de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa „Student antidrog 100% sport, 0% drog”, dorindu-se marcată Ziua Naţională fără tutun. Totodată, sărbătoarea elevilor şi studenţilor constănţeni vine în întâmpinarea aniversării celor 139 de alipirea Dobrogei la România.  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii