Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi modificări al actului normativ referitor la condițiile în care fermierii pot obține subvențiile agricole de la APIA (document)

ro

27 Jan, 2016 17:34 1720 Marime text
 
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a publicat ieri pe site-ul oficial, un proiect de modificare a actului normativ referitor la condițiile în care fermierii pot obține de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) subvențiile agricole.
 
Iată despre ce este vorba: „ORDIN privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 619/2015 pentru aprobarea criteriilor de eligibilitate, condiţiilor specifice şi a modului de implementare a schemelor de plăţi prevăzute la art. 1 alin. (2) şi (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 3/2015 pentru aprobarea schemelor de plăţi care se aplică în agricultură în perioada 2015-2020 şi pentru modificarea art. 2 din Legea nr. 36/1991 privind societăţile agricole şi alte forme de asociere în agricultură, precum şi a condiţiilor specifice de implementare pentru măsurile compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pe terenurile agricole, prevăzute în Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020 și pentru abrogarea Ordinului ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 246/2008 privind stabilirea modului de implementare, a condiţiilor specifice şi a criteriilor de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plăţi directe şi plăţi naţionale directe complementare în sectorul vegetal, pentru acordarea sprijinului aferent măsurilor de agromediu şi zone defavorizate”, se arată pe site-ul MADR.
 
Pentru a putea vizualiza întregul Proiect de Ordin pentru modificarea și completarea Ordinului 619 din 2015 accesați secțiunea „Document”. 


Sursa foto: paginadeagricultura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii