Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noaptea Muzeelor Cozi imense la muzee şi la Acvariul din Constanţa (galerie foto+video)

ro

21 May, 2016 20:34 5844 Marime text
Şi în acest an, mii de muzee din 30 de ţări europene îşi deschid porţile pentru a primi gratuit vizitatori. Este deja a XII-a ediţie. De câţiva ani, toate muzeele constănţene participă la Noaptea Muzeelor, care se bucură de un mare succes.
 
La Acvariul din Constanţa este o coadă imensă de oameni ce aşteaptă să intre.
 
Muzeul Marinei Române anunţă că, în această noapte, programul începe la ora 19.00, cu un concert susţinut de Muzica Militară a Forţelor Navale, iar de la ora 20.00 până la miezul nopţii, expoziţia permanentă şi alte trei, temporare, vor putea fi vizitate gratuit.
 
Cele trei expoziţii temporare ce pot fi vizitate cu acest prilej sunt: „Citadine constănţene”, expoziţie de pictură semnată de Careul Artelor „Amfora“, „Cercetaşii din România”, expoziţie organizată de Cercetaşii Marini din Constanţa, şi „Scurt istoric al Paraşutismului Militar din România“, stand expoziţional organizat de Fundaţia „General Grigore Baştan“.
 
Şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa va fi deschis publicului între orele 20.00 şi 24.00.
 
Pasionații de astronomie, dar și constănțenii au ocazia să ia parte la un spectacol unic, oferit gratuit. Manifestarea are loc între orele 20 și 24.00 la Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
 
Astronom Experience Constanța în colaborare cu CMSN vor deschide porțile Planetariului pentru spectacole, iar Observatorul va fi gazda celor care vor să folosească telescoapele.
 
 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii